Nanna Pretzmann 

Frederikke Wærens – er Danmarks ubestridte kagedronning. Hun har trods sin unge alder skabt sig et digitalt imperium som kagekreatør, kogebogsforfatter og influencer. På Instagram har hun mere end 320.000 følgere, der dagligt følger med i hendes sanselige kage- og madunivers. På TikTok anses hun som en af nordens mest markante madprofiler med mere end 220.000 følgere og indhold der rammer nye virale højder på +34 millioner views.

Frederikke har været udnævnt som årets instagrammer i kategorien Food af Costume og Boligmagasinet.

Frederikke har gennem de sidste 11 år har arbejdet professionelt på de sociale medier. Hun er uhyre bevidst om medielandskabets foranderlighed og tilpasser kontinuerligt sine platforme i takt med udviklingen. Ud over sine profiler på Instagram og TikTok finder du Frederikke på YouTube og på egen madblog. Platforme som hun alle gerne sætter spil, når hun udfører opgaver for sine samarbejdspartnere.

Frederikkes platforme er kendetegnet ved et æstetisk fængslende univers, der tapper ind i madtendenser. Her formår hun at skabe indhold der taler til sanserne. Og som får mundvandet til at løbe. Hvor begreber som foodporn og syndig sanselighed går igen.